Smakt ølet noen ganger nå, siden forrige notat.
Jeg synes ølet var noe bedre i dag enn tidligere.
Høyt karbonert.
Fyldig lysebrunt skum som holder lenge.
Jeg synes ølet var noe bedre i dag enn tidligere.
Syn
Veldig mørk brun farge.Høyt karbonert.
Fyldig lysebrunt skum som holder lenge.
Aroma
Aroma av karamell og kjeks.
Smak
Tørr, men allikevel med merkbar sødme.
Myk munnfølelse.
Passelig følelse fra kullsyren.
Konklusjon
Ølflaska stod i dag noe lengre i romtemperatur før jeg smakte på det.
Tidligere har jeg kanskje ikke ventet lenge nok før jeg har åpnet flaska?
Med andre ord bør ølet drikkes ved temperatur et sted rundt 10-15 grader.
Også konsentrerte jeg meg litt ekstra mens jeg smakte - og skrudde av verden rundt meg (les: TV).
Tidligere har jeg kanskje ikke ventet lenge nok før jeg har åpnet flaska?
Med andre ord bør ølet drikkes ved temperatur et sted rundt 10-15 grader.
Også konsentrerte jeg meg litt ekstra mens jeg smakte - og skrudde av verden rundt meg (les: TV).
Kommentarer
Legg inn en kommentar