Primærgjæringen er over og for å øke fylden og gi det et mer varmende preg av mørk frukt så tilsetter jeg sukkerlake av brunt sukker utrørt i kokende vann.
Tilsatte 125 gram brunt sukker utrørt i ca 5 dl kokende vann (totalt 5.0 dl væske etter kok) til #19A.
Sukkerlaken holdt ca 22.0 Brix% (1.085 SG).
Tilsatte 125 gram brunt sukker utrørt i ca 5 dl kokende vann (ca 4.9 dl væske etter kok) til #19B.
Sukkerlaken holdt ca 24.4 Brix% (1.095 SG).
Sukkerlakene ble nedkjølt før tilsetting til gjæringsspann.
Tilsatte 125 gram brunt sukker utrørt i ca 5 dl kokende vann (totalt 5.0 dl væske etter kok) til #19A.
Sukkerlaken holdt ca 22.0 Brix% (1.085 SG).
Tilsatte 125 gram brunt sukker utrørt i ca 5 dl kokende vann (ca 4.9 dl væske etter kok) til #19B.
Sukkerlaken holdt ca 24.4 Brix% (1.095 SG).
Sukkerlakene ble nedkjølt før tilsetting til gjæringsspann.
Kommentarer
Legg inn en kommentar