Batch #28 Sheepshank 2017 (b) (Amber Christmas Ale) har nå gjæret i 6 dager, så jeg tilsatte 50 gram Centennial for tørrhumling i dag.
Brukte ikke humlepose denne gangen da jeg ikke planla å gjenbruke gjæren enda en gang - med håp om at tappingen til flasker allikevel skal gå bra.
Gjæringsspannet står på en god plass slik at jeg slipper å løfte på det før jeg stikker det om før tapping, så humlen vil nok være minst mulig i sirkulasjon under omstikk.
Ølet har stått til gjæring på ca 19-20ºC.
Brukte ikke humlepose denne gangen da jeg ikke planla å gjenbruke gjæren enda en gang - med håp om at tappingen til flasker allikevel skal gå bra.
Gjæringsspannet står på en god plass slik at jeg slipper å løfte på det før jeg stikker det om før tapping, så humlen vil nok være minst mulig i sirkulasjon under omstikk.
Ølet har stått til gjæring på ca 19-20ºC.
Kommentarer
Legg inn en kommentar