Batch 22 Sheepshank (Amber Christmas Ale) har nå gjæret i 8 dager, så jeg tilsatte 50 gram Centennial for tørrhumling i dag.
Gadd ikke bruke Starsan for desinfisering av beholder da jeg veide opp humlen, men sørget for at denne var helt ren på innsiden.
Siden humle er antibakterielt, begeret var rent og brygget allerede har gjæret én uke og sikkert opparbeidet seg noe alkohol, så regner jeg med at det vil ta knekken på eventuelle uønskede gjester som kunne ha vært i humlen og begeret.
Har stått til gjæring på 18ºC, nokså stabilt.
Gadd ikke bruke Starsan for desinfisering av beholder da jeg veide opp humlen, men sørget for at denne var helt ren på innsiden.
Siden humle er antibakterielt, begeret var rent og brygget allerede har gjæret én uke og sikkert opparbeidet seg noe alkohol, så regner jeg med at det vil ta knekken på eventuelle uønskede gjester som kunne ha vært i humlen og begeret.
Har stått til gjæring på 18ºC, nokså stabilt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar