tag:blogger.com,1999:blog-6928520122952294826.post4818070884325227227..comments2022-04-09T20:57:36.722+02:00Comments on Knutebrygg: Tilsetting av mer kandissukker i batch #8.1 og #8.2Knut-Olav Hovenhttp://www.blogger.com/profile/12725397681154294355noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6928520122952294826.post-26876361749256318072019-05-12T18:41:46.613+02:002019-05-12T18:41:46.613+02:00Hei Peder!
Kjekt å høre :-)
Et tips jeg kan gi er...Hei Peder!<br />Kjekt å høre :-)<br /><br />Et tips jeg kan gi er å være forsiktige med mengde sukker. Hvitt sukker bidrar ikke med stort mer enn å øke alkoholinnhold og kan gi en litt spissere smak.<br /><br />Kandissukker kan gi smaker av tørket frukt som kan passe godt i noen mørke øl.<br /><br />Noen typer sukker, som laktose (melkesukker) vil ikke bli spist av gjæren, og kan brukes for å få et søtere øl.<br /><br />Hvis dere ikke har laget så mange øl så mener jeg det enkleste er gjerne det beste - dropp tilsetninger, og hold dere til malt, humle og gjær. Når dere mestrer det så blir det mer spennende å eksperimentere. Da har dere noe å sammenligne mot.<br /><br />Lykke til :-)Knut-Olav Hovenhttps://www.blogger.com/profile/12725397681154294355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6928520122952294826.post-56535021695903734362019-05-12T16:48:56.048+02:002019-05-12T16:48:56.048+02:00Takk for at du har skrevet om bryggeprossessen. Vi...Takk for at du har skrevet om bryggeprossessen. Vi lager også øl. Nå vil vi tilsette mer sukker midt i gjæringsprossessen, men er litt usikker hvordan det er riktig å gjøre det! Håper å finne ut. Ha god helg, og god brygging!Pederhttps://www.blogger.com/profile/00494787778487418253noreply@blogger.com